September 23, 2021

contakme.com

Seputar Info Terbaru

Chord Gitar Layang Dungo Restu (LDR) – Happy Asmara, Tak Tulis Layang Kangen Iki Dinggo Kowe

Chord gitar lagu Layang Dungo Restu (LDR) yang dipopulerkan oleh Happy Asmara. Lagu Layang Dungo Restu (LDR) dirilis pada Desember 2020 lalu. Musik video lagu ini diunggah pada kanal YouTube FORTUNA ENTERPRISE.

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe soyo ngampet gede roso katresnanku.. snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke.. tunggulahku dan jaga hatimu untukku.. Donga'no aku karo restumu.. sabar ngenteni tekan baliku.. tak jogo roso kanggo awakmu.. semoga dirimu juga begitu.. Roso sayang iki ra biso lali nganti mbesok tekaning mati.. janji tulus ra mung ono ing lathi mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki mugo biso nambahi ati.. panyuwunku siji kanggo awakmu njogo roso lan katresnanku.. Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe soyo ngampet gede roso katresnanku.. snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke.. tunggulahku dan jaga hatimu untukku.. Donga'no aku karo restumu.. sabar ngenteni tekan baliku.. tak jogo roso kanggo awakmu.. semoga dirimu juga begitu..

Roso sayang iki ra biso lali nganti mbesok tekaning mati.. janji tulus ra mung ono ing lathi mantep roso lan jiwo rogo iki Tak titipke layang kangenku iki mugo biso nambahi ati.. panyuwunku siji kanggo awakmu njogo roso lan katresnanku.. (2x) Artikel ini merupakan bagian dari

KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.